Meraklısına: Ahmet Rıfat Şungar

Ahmet Rıfat Şungar Kimdir?

Ahmet Rıfat Şungar Kimdir?

Ahmet Rıfat Şungar Doğum Tarihi: 9 Temmuz 1983

Ahmet Rıfat Şungar’ın Mesleği: Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Ahmet Rıfat Şungar Hayatı

İstanbul‘un Kartal ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Ahmet Rıfat Şungar’ın Filmografisi

  • Merhamet (2013-…) – Atıf Birsel
  • Kumun Tadı (2012) – Mehmet
  • Sirket.c.(Kısa Film) (2012) – K.
  • Soğuk (2012) – Enver
  • Bir Ömür Yetmez (2011-2012) – Ömer Batur
  • Karadağlar (2010-2011) – Cemal
  • Beni Unutma İstanbul (2010) – Mirko
  • Es – Es (2009) – Uras
  • Onlar Birbirlerini Sevdiler Ama(Kısa Film) (2009) – Orhan
  • Beş Şehir (2009) – Şevket
  • Üç Maymun (2008) – İsmail
  • Asi (2008) – Yetkin
  • Hatırla Sevgili (2007) – Ali
  • Kaybolan Yıllar (2006) – Mehmet Ak
  • Janjan (2006) – Yusuf
Meraklısına: Ahmet Rıfat Şungar





Yorum Gönder

Yorum bırakın trackback sitenize.. Yorumları takip için lütfen üye olun RSS.

Email adresiniz paylaşılmayacaktır. İşaretli alanları doldurun *

Önceki yazıyı okuyun:
Kan Yapıcı Besinler
Kan Yapıcı Besinler

Kansızlığın sonucunda birçok hastalık insan bünyesinde daha kolay yer edinmeye başladı. Sağlıklı yaşamın ilk şartlarından birisi de kansızlık sorununu yenmektir...

Kapat